Reservatieprogramma lessen Supersaas

Hoe boek je een les (zie ook afbeeldingen in bijlage):

1. Je gaat naar deze link: https://www.supersaas.be/schedule/Kampenhoutse_hondenschool/Les

2. Je logt in met jouw account

3. Dan neem je jouw klas (Blauw is introductie, roze is puppy, geel is A klas, rood is B klas, groen is C klas en paars is D klas)

4. Dan klik je op reservering toevoegen.

5. Je vult jouw gegevens in en klik op maak reservering (opgelet dit lukt enkel indien uw krediet heeft)

6. Als je op koop kredietpunten klikt, krijgt u de nodige info te zien om een leskaart aan te kopen.

7. Wanneer u krediet heeft kan u dan een reservering maken.

Opgelet iedereen dient een reservering te maken (ook C en D klas). Zet je ook zeker op de wachtlijst als de klas vol is, zo weten we wanneer we klassen moeten bijmaken

Op Smartphone en tablet ziet het er anders uit: Hieronder even alle stappen. Als je hier inlogd zie je enkel de vrije klassen dus kan je je niet op de wachtlijst zetten.
Je gaat dan naar het kalendertje. Daar zie je de donkergrijze data, dit zijn de lesdagen. Klik op de dag dat je een reservering wilt maken. Dan krijg je een overzicht van alle klassen (roze: puppy, geel: A klas, Blauw: introductie, rood: B klas, groen: C klas, paars: D klas, Bruin: overgang/test)
Je kiest de klas waarvoor je een reservering wil maken (of op de wachtlijst wilt staan)
Vul alle gegevens met een sterretje in en klik op maak reservering of op de wachtlijst zetten.
Je kan altijd onderaan de desktop versie opvragen als je toch niet vindt wat je zoekt.

FAQ rond Supersaas:

Ik zie niet alle klassen: Je neemt best het tabblad dag, niet vrij. Bij vrij zie je enkel de klassen met plaats en kan je je niet op de wachtlijst zetten. De gearceerde klassen zijn klassen die vol zijn. (hier dien je je op de wachtlijst te zetten)

Waar kan ik mijn krediet zien? Rechts bovenaan zie je instellingen, wanneer je daarop klikt kom je op jouw gegevens en zie je hieronder jouw krediet. Bij de smartphone/tablet staat dit onderaan

Waar kan ik mijn toekomstige lessen zien? Je kan deze zien in het tabblad agenda. (op computer) Bij de Smartphone/tablet kan je dit zien in het overzicht bij mijn reserveringen.

Ik zie een W voor mijn reservatie, wat betekent dit? Dit betekent dat je nog op de wachtlijst staat.

Ik zou graag mijn reserveringen bekijken/aanpassen/verwijderen: Je kan deze zien in het tabblad agenda. (op computer) Bij de Smartphone/tablet kan je dit zien in het overzicht bij mijn reserveringen.
Je duidt dan de reservering rechts bij het potloodje aan, je krijgt deze dan te zien, dan duw je terug op het potloodje, hier kan je deze aanpassen of verwijderen
De smartphone moet je goed naar rechts gaan, eerst naar je reserveringen, dan het balkje naar rechts, op het vergrootglas, dan krijg je de details, terug naar rechts op het balkje, daar zie je het potlood

%d bloggers liken dit: