Lid worden

Volg gerust een introductie (uitleg) met je hond op dinsdagavond om 19.15u of zondagvoormiddag om 9.15u dan kan u eens zien hoe het eraan toegaat in de verschillende klassen en kunnen we de nodige uitleg geven voor je een beslissing neemt. We vragen deze introductie te reserveren zodat we zeker een instructeur kunnen voorzien, reserveren kan via deze link https://www.supersaas.be/schedule/Kampenhoutse_hondenschool/Les

Ons Doel
We willen van jullie hond een sociale en gehoorzame viervoeter maken zowel tegenover mensen als tegenover andere honden. We leren de honden ook de basis bevelen zoals zitten, liggen, blijven, volgen,… Uiteraard is dit niet altijd een even makkelijke opdracht, maar wees gerust, als je voldoende traint en bezig bent met je hond op de juiste manier, komt dit allemaal in orde.
Wanneer mag ik beginnen trainen?
Als puppy kan je hond starten als hij/zij 3 maanden oud is en al zijn inentingen (inclusief kennelhoest) heeft gekregen. Indien de hond ouder is dan 6 maanden, dan wordt er eerst een socialisatietest afgenomen voordat de hond mag toetreden tot de lessen. (tijdens de introductie, wel graag even doorgeven)
Wat is de kostprijs?

Het lidmaatschap loopt steeds tot 31 december van hetzelfde jaar. Het lidgeld bedraagt  50 euro voor de eerste begeleider. 40 euro per extra begeleider. 

We werken ook met leskaarten, deze kost 5 euro voor 7 lessen van 50 min en 13 lessen van 25 min.

U kan de school een plezier doen door een drankje te nuttigen na de les. Een drankkaart kost 5 euro.

Wat heb ik nodig?

Voor de les breng je zeker mee:

  • Voedsel: hondenbrokken, hondensnoepjes, kaas, kip, salami,…
  • Apport: touw (trekspelletje), balletje, …
  • Vaste leiband: geen rolleiband. Slipketting is toegestaan (correct gebruik wordt aangeleerd)
  • Poepzakjes

Interessante pagina’s:

Verschillende klassen

Privacybeleid

Voordelen van de hondenschool

Advertentie
%d bloggers liken dit: