Lid worden

Volg gerust een introductie (uitleg) met je hond op dinsdagavond vanaf 19.15u tot 20.15u of zondagvoormiddag van 9.15u tot 10.15u dan kan u eens zien hoe het eraan toegaat in de verschillende klassen en kunnen we de nodige uitleg geven voor je een beslissing neemt. De introductie en lessen kan je reserveren via deze link https://www.supersaas.be/schedule/Kampenhoutse_hondenschool/Les

Ons Doel
We willen van jullie hond een sociale en gehoorzame viervoeter maken zowel tegenover mensen als tegenover andere honden. We leren de honden ook de basis bevelen zoals zitten, liggen, blijven, volgen,… Uiteraard is dit niet altijd een even makkelijke opdracht, maar wees gerust, als je voldoende traint en bezig bent met je hond op de juiste manier, komt dit allemaal in orde.
Wanneer mag ik beginnen trainen?
Als puppy kan je hond starten als hij/zij 3 maanden oud is en al zijn inentingen (inclusief kennelhoest) heeft gekregen. Indien de hond ouder is dan 6 maanden, dan wordt er eerst een socialisatietest afgenomen voordat de hond mag toetreden tot de lessen. (tijdens de introductie, wel graag even doorgeven)
Wat is de kostprijs?

Het lidmaatschap loopt steeds tot 31 december van hetzelfde jaar. Het lidgeld bedraagt  50 euro voor de eerste begeleider. 40 euro per extra begeleider. 

We werken ook met leskaarten, deze kost 5 euro voor 7 lessen.

U kan de school wel een plezier doen door een drankje te nuttigen na de les. Een drankkaart kost 5 euro voor 4 ‘gewone’ drankjes (dus geen speciaal bier).

Wat heb ik nodig?

Voor de les breng je zeker mee:

  • Voedsel: hondenbrokken, hondensnoepjes, kaas, kip, salami,…
  • Apport: touw (trekspelletje), balletje, …
  • Vaste leiband: geen rolleiband. Slipketting is toegestaan (correct gebruik wordt aangeleerd)
  • Poepzakjes
 Wat breng je mee om in te schrijven? :
  • Hondenpaspoort met inentingen
  • Inschrijvingsgeld (er kan ook via overschrijving betaald worden)
  • Indien mogelijk vooraf ingevuld inschrijvingsdocument: (hieronder te downloaden)
    • (Opgelet 2 tabladen in te vullen: 1 voor de gegevens van de geleider en 1 voor de gegevens van de hond(en))

Interessante pagina’s:

Verschillende klassen

Privacybeleid

Voordelen van de hondenschool

%d bloggers liken dit: